Despre mine

Sunt tată, administratorul agenției de turism Atlas Trip din Bacău, jucător de șah și ghid de turism.

Alexandru Nicușor Văsâi sunt, îmi pare bine…

Iubesc aceste 4 ”meserii” ale mele și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Veți afla mai multe despre mine în postările următoare.

Mi se spune de multe ori că trăiesc în Lumea mea sau că parcă aș fi din altă țară. Aici veți descoperi ”Lumea mea”, plină de surse de inspirație care mă ajută să-mi împlinesc visurile.

Iată despre ce voi scrie pe acest blog….practic vor fi 5 categorii:

Top 3

Cele mai interesante 3 descoperiri din ultima perioadă vor fi în această categorie, de exemplu: filme, cărți, documentare, cântece, articole, cam tot ce mi se pare util sau palpitant.

Învățături din șah
Scopul meu este să strâng 100 de învățături din șah pe care să le aplic în viață. Veți vedea câte taine ascund cele 32 de piese de lemn. Ideea vine de la cartea lui Kasparov ”Cum viața imită șahul”, doar că voi expune lecții experimentate de mine.

Sfaturi pentru agenți
Aici îmi va fi cel mai ușor pentru că din 2009 activez în acest domeniu al turismului și transporturilor. Sunt sigur că pot oferi sfaturi bune agenților aflați la început de drum sau că pot completa cunoștințele celor cu experiență, dacă vor dori.

Productivitate

Din 2010 am început să studiez metodele care să mă ajute în ceea ce fac. Le voi împărtăși aici și îmi doresc să învăț și eu de la voi, ca să ”creștem” împreună.

Povești din viața mea

În această categorie voi dezvălui amănunte interesante din viața mea. Cu ajutor lor, mă veți cunoaște mai bine.

Publicitate