TOP 3. Călin Georgescu, Paula Seling și Părintele Necula

În secțiunea TOP 3 îmi propun să includ cele mai interesante descoperiri din ultimele zile. Spre deosebire de blogul agenției Atlas Trip, aici voi posta informații care nu au mare legătură cu vacanțele. Să începem…

Locul 3. „Al 12-lea ceas” cu Dr. Ec. Călin Georgescu

Ca orice om, am niște modele…domnul Călin Georgescu mi-a atras atenția în ultimii ani și îl stimez mult. Îmi place cum vorbește aici despre găsirea liniștii interioare în timpul izolării, despre vechiul ”proces” al divorțurilor de la Biertan și despre înțelepciunea dacilor. 

Locul 2.  Paula Seling – Don’t look down

Așa cum italienii îl au pe Andrea Bocelli, cred că Dumnezeu ne-a trimis-o nouă pe Paula Seling. Este un exemplu de puritate și de spiritualitate a sufletului rar întâlnite. Sunt mândru că sunt român atunci când ascult un interviu cu ea și îmi place melodia ”Nu privi în jos”, care sună foarte bine și în engleză și este potrivită pentru aceste timpuri.

Locul 1. Părintele Constantin Necula – LIVE la „Întreabă preotul” (25.03.2020)

 Într-o perioadă în care televiziunile o luau razna, Părintele Constantin Necula a realizat această emisiune relaxantă, chiar de Bunavestire, făcându-mă mai pozitiv. Mă bucur să văd cum se modernizează Biserica noastră ortodoxă!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s